Investor Dnes Bloombergtv.bg Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka
 

ЧСИ Ренета Милчева: „Единственият правилен път е законният”Коментари

Добави коментар
от: иван    20 януари 2013 г.
Ще дойде и нейния ред много скоро.Много е наближило.Скоро ше чуети как.
от: Участник на търг    4 ноември 2010 г.
Повече от очевидно е че "айзак" е самата ренета. Рени - нека другите говорят за теб - и ако е лошо - по-добре се всушай и спри да бъркаш защото можеш и да си изгубиш правата. Аз следя продажбите и мога да потвърдя че пускаш един и същ имот на еднаква цена с тази на предишната продан. Отдолу пише по преценка на ЧСИ-то. Какво значи това?! Даваш шанс на длъжника с още един месец - поради човещина или лични облаги. Правиш меча услуга на банката като гледате за лапнишаран нехванал се на предната продан... Или просто не искаш да следваш правилото да слезеш със една стъпка надолу както си му е реда за следваща продан. Хайде сега да ми отговориш - та дори и под псевдоним
от: айзак    22 юли 2010 г.
Повече от очевдино е, че въпросният коментар /този на "Купувач 16 юли 2010 г.", т.е. първия/ е направен от човек, който е повече от субективен и най-вероятно афектиран, поради лични загуби, претърпени в следствие на вземане, спрямо същия или купувач, който се е надявал на такива "игри", но е объркал съдята. Ренета Милчева е един от най-добрите съдебни изпълнители, като професионалист и може би един от най-свестните и разбрани хора в тази гилдия. Ако има човек, който не търси лични облаги /т.е. не е алчен и "ламтящ за пари"/, то сигурно е, че това е тя. Това е най-вероятно единствения съдия-изпълнител, който е готов да помогне както на взискателя, така и на длъжника /разбира се в рамките на разумното и хуманното/, стига да се постигне положителен резултат и двете страни да са доволни /доколкото може да се говори за подобно нещо в тази сфера/. Ето защо, подобни коментари /макар всеки да има право на лично мнение/, са повече от обидни и неуместни. Ако съдя Милчева е действала по този начин, към днешна дата щеше или да е лишена от правата си, или да загуби клиентелата си. В заключение ще кажа, за тези които не знаят, в това число и за лицето написало първия коментар, че макар първоначалната цена на публична продан да е на 75%, т.е. очевидно по-ниска от пазарната, то много често същата в деня на проданта минава пазарната със завидна разлика. Така се оказва, че самия длъжник е " на далавера", защото имотът му се продава на цена, която никога не би взел на свободния пазар.
от: Купувач    16 юли 2010 г.
Да знаете че Ренета Милчева играе игри с различни купувачи - било свои близки и познати или такива които и бутат по нещо. Не съдейства за огледи - отказва съдействие, за да няма наддавачи и съответно на втора и трета продан се явява нейния човек и го купува на безценица! Банката която и се доверява - да знае че е излъгана както и купувачи, както и тези чиито имоти им се продават. Трябва да се проверяват ЧСИтата и да им отнемат правата при констатирани нарушения!
от: Д.Дживелски    21 май 2009 г.
Искам да се свьржа сьс вас 0888742804.
от: Д.Дживелски    21 май 2009 г.
Искам да се свьржа сьс вас но немога.Нуждая се от правна консултация сьс вас.
от: До буба    26 април 2009 г.
Буба, аз това, което виждам е долно плюене без аргументация от твоя страна.
от: buba    8 април 2009 г.
На думи е много добра, но е долна във взаимоотношенията с хората по решаване на делата. Гузната си съвест чисти, като внася дарения на болни деца, а в същото време взима от деца без родители, които са постигнали сами всичко. По долен човек от нея не съм срещал.
от: wow    1 април 2009 г.
Reneta Milcheva Vasileva, pozdralenia za hubavata statia-ot Katina Georgieva.
от: pgs_97    24 март 2009 г.
"Единственият правилен път е законнияТ"


Още новини

МОИТЕ ИМОТИ
ИЗВЕСТИЯ ЗА ОБЯВИ
БЕЛЕЖНИК (0)Категории Новини: