Dnes Investor Bulgaria On Air Gol Automedia Tialoto Az-jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Start Blog Aha
 

Капани за клиенти при сделки с недвижими имотиКоментари

Добави коментар
от: дядо Йоцо гледа    10 март 2010 г.
г-н Шопов да бъде особено осторожен какви ги върши на дърти години ако иска ракийката да влиза все така сладко!
от: Хаукуарапора    5 февруари 2010 г.
Ако на Васил Шопов се четат прекараните от него брокери на Феникс недвижими имоти, числото ще е от порядъка буквално около хиляда. А ако се четат чуждите брокери и агенции, числото ще е доста по- голямо. Ако се четат пък прекараните клиенти процента ще е твърдо 100. Този процент важи и за горните два абзаца де. Баси такъв и досега не съм виждал друг, а съм на възраст.
от: MIKI    4 февруари 2010 г.
Господин Шопов, след като сте толкова добра агенция, защо нямате сделки, защото купувача идва при вас, харесвайки имот за 100 хиляди евро и вместо да направите сделката, вие качвате с още десет хиляди евро. Сделка няма, просто алчност от ваша страна. Брокерите ви нямат вина.
от: Бай Пешо    3 февруари 2010 г.
Целият този риск за купувача допълнително /освен кризата/ ще понижи цените на имотите през следващата година. Купувачи сте стават само хора, които на всяка цена трябва да купят жилище за себе си. Спекулантите в сектора с имоти /доколкото такива съществуват при низходящия тренд на цените/ не биха рискували паричния си ресурс в несигурни и нискодоходни вложения.
от: mk    3 февруари 2010 г.
Много полезна информация и съвети са отразени в интервюто на Бисерка Маринова. За съжаление, тези капани са факт и колкото повече купувачи ги знаят, толкова по-добре. Но за всичко това трябва да знаят най-вече консултантите-брокери, упражняващи посредничество при такива сделки. И отново опираме до най-големия проблем на бранша - липсата на правила или закон, който да регламентира дейността и да посочи ясни правила, както за строителните фирми и инвеститорите, които продават, така и на всички участници в пазара на недвижими имоти. Иначе от шампиони по шашми не можем да се оплачем, има ги достатъчно. Ако можеше всички проблеми в държавата да бъдат решени от прокуратурата и данъчните служители, сигурно доста ще почакаме. Къде да огреят най-напред тези институции.... Държавата ни е бъкана от престъпност, корупция и какво ли още не... Затова ние, работещите в този бранш очакваме с нетърпение браншовата ни организация - НСНИ да изпълни най-накрая поетото обещание и в скоро време да се поздравим, ако не със закон, то поне с правила, касаещи бизнеса с недвижими имоти.
от: какви капани    3 февруари 2010 г.
Кой ли "прави капаните"? Защото и този материал е оределено малко съмнителен. Без да влизам в подробности - защото нямам време. Нали ще бъдат нищожни сделките? Най-малкото.
от: Anonimnous    3 февруари 2010 г.
e kato e taka, v t,nar.PAZARNA PARAIKONOMIKA.za6to Durjavata go dopuska,kato zabrani takiva shemi ,i prodajba bez akt 16.Otgovora e mnogo prost-za6toto tq ima izgoda ot tova.E tova e Demokraciq
от: Васил Шопов от Феникс    3 февруари 2010 г.
Има още един риск за купувача, все се "забравя" това- посредникът да му го набие с горница. Демек продавача иска 100 000Е, посредникът рекламира на 115000, а го продава на 110000, предлагайки най- често на продавача да се раздели горницата. Шампиони по тези шашми са Адрес /уж няма комисион/ и Олимп ЮВ, но всички го правят. Чудя се само защо не се задейства прокуратура и данъчни. Черните каси на фирмите за имоти са пълни до горе. Аз постоянно давам идеи за това, където трябва и скоро ще стане. И сега да не вземете да ми ревнете по мен, щото толкова сте изкривени, че мислите горницата за нещо съвсем нормално и част от работа на посредника. А за това по белия свят вкарват в затвора. Аз лично винаги прескачам агенциите. Защо- ами не търпя простотията, която бъка от повечето брокери и алчността на собствениците на посреднически фирми. За купувача- винаги търси по скъп имот ако не харесаш нищо- поради горниците всички имотио са надути и клякат доста в последствие.
от: palamud    3 февруари 2010 г.
капаните за купувача и бяха същите и преди - сега е момента да се раскже и за капаните за ПРОДАВАЧА... и в много случаи ниската не значи задължително риск а ЗОР ... :)


Още новини

МОИТЕ ИМОТИ
ИЗВЕСТИЯ ЗА ОБЯВИ
БЕЛЕЖНИК (0)Категории Новини: